Croissantlijn

Croissantlijn

Van de traditionele rechte en opgerolde croissant tot de gevulde en zelfs volledig gebogen en aangedrukte croissant

    Meer informatie over deze case

    Van de traditionele rechte en opgerolde croissant tot de gevulde en zelfs volledig gebogen en aangedrukte croissant: de croissantproductgroep breidt steeds verder uit. Rademaker heeft ruim dertig jaar ervaring in het produceren van productielijnen voor croissants. Het modulaire ontwerp van het systeem maakt het voor u mogelijk zowel gevulde als ongevulde croissants te produceren met dezelfde productielijn. De capaciteit van Rademakers croissantproductielijnen varieert. Voor rechte croissants van ca. 12.000 tot 36.000 croissants per uur, afhankelijk van de productmaat. En voor croissants met chocolade- of jamvulling van 7.200 tot 24.000 croissants per uur.

    Opdrachtgever Rademaker

    Rademaker biedt een productieoplossing voor alle deeg- of banket gerelateerde producten. De afgelopen decennia heeft Rademaker zich ontwikkeld door invulling van wereldwijde behoeften en anticiperen op trends in de markt. MBS-Engineering zorgt voor ondersteuning binnen de discipline Electrical Engineering (Eplan)