- MBS dankt al zijn opdrachtgevers voor de flexibiliteit-
22-12-2020

- MBS dankt al zijn opdrachtgevers voor de flexibiliteit-

MBS dankt al zijn opdrachtgevers voor de flexibiliteit en het vertrouwen in het afgelopen jaar

2020, een jaar dat we met z'n allen niet snel meer zullen vergeten. Door de corona crisis werd ieders leven hard geraakt. Waar de zorg zich een slag in de rondte werkte om alle patiënten goed te behandelen, waren het ook zeker spannende tijden voor ook de MKB sector. Werknemers werden ziek, opdrachten liepen terug, en de overheid moest verschillende steunpakketten uitreiken.

Gelukkig konden wij, als MBS, vertrouwen op een uitstekende relatie met onze klanten. Onze engineers zijn vanuit thuis nog steeds van zeer grote waarde voor onze opdrachtgevers geweest.

Via deze weg willen wij dan ook al onze opdrachtgevers heel hartelijk danken voor de flexibiliteit en het vertrouwen dat getoond is het afgelopen jaar. Dit soort crises kunnen we enkel samen oplossen. “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.” MBS zal er dan ook alles aan doen om iedereen zo goed mogelijk te blijven ondersteunen het komende jaar. mbs-engineering.nl | info@mbs-engineering.nl | +31(0)6 5323 8353