MBS Engineering sponsort Alpe d’Huzes team Rijkevoort
19-12-2015

MBS Engineering sponsort Alpe d’Huzes team Rijkevoort

Op 2 juni 2016 gaan weer duizenden wielrenners, lopers en runners de Alpe d’Huez trotseren. Allemaal met hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. MBS Engineering wenst team Rijkevoort veel succes!

Team Rijkevoort bestaat uit vier personen: René Aben, Paul Verheijen, Frans Versteegen en Noortje van de Pas. Zij hopen op 2 juni 2016 meerdere keren deze “Nederlandse” berg te beklimmen. Ieder met zijn eigen doel en met zijn eigen motivatie. Maar alle vier staan ze volledig achter het motto van de Alpe d’HuZes: Opgeven is geen optie! De partners; Lisette Aben, Lydia Verheijen, Jacqueline Versteegen en Paul van de Pas doen op 1 juni mee aan de Alp d’HuZus. Op deze dag mogen namelijk alle partners en vrijwilligers de berg beklimmen.

Het streven van Team Rijkevoort is om 12.500 Euro in te zamelen. Dit is inclusief 2.500 Euro die de partners die deelnemen aan de Alpe d’HuZus proberen om binnen te halen. Om dit te bereiken heeft Team Rijkevoort al verschillende activiteiten georganiseerd. Op “de Riekevortse dag” in september mochten bezoekers tegen betaling eieren en taarten in het gezicht van de teamleden gooien. Acties die daarop volgden zijn de verkoop van ‘kikker-sleutelhangers’, amaryllisbollen en deelname aan de kofferbakverkoop in Beugen. Team Rijkevoort heeft zich ook gepresenteerd op vier voorstellingen van Toverij in Rijkevoort. In december heeft men in Rijkevoort de Kwaakparty georganiseerd, waar 9 groepen hebben gestreden om de titel “Carnavalsschlager 2016”. Daarnaast hebben de deelnemers individueel ook verschillende activiteiten georganiseerd, variërend van een sieradenparty tot een Bockbieravond. Ook voor komende maanden staan er nog diverse activiteiten op het programma.

De acties leven onder de bevolking van Rijkevoort. Veel positieve reacties en ondersteuning zijn het gevolg. De teller heeft inmiddels de grens van 9.000 Euro overschreden. Het team heeft ook een eigen teampagina (www.deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamrijkevoort ) waar u de motivatie van de deelnemers kunt lezen of een donatie kunt doen. U kunt Team Rijkevoort ook volgen op Facebook.