MBS ontkurkt de fles op 2020
12-01-2020

MBS ontkurkt de fles op 2020

MBS ontkurkt de fles op 2020, en kijkt vol trots terug op 2019

De donkere dagen rondom kerst. Een tijd om de balans op te maken van afgelopen jaar, en om vooruit te blikken op een nieuw decennium. Boven het kantoor van MBS-engineering schijnt de zon.

 

Na een jaar van hard werken hebben we met het hele team en hun partner een uitgebreid kerstdiner gehad bij de Bloemenhof in Sint Anthonis. Vervolgens heeft iedereen genoten van een welverdiende Kerstvakantie, thuis met vrienden en familie.

2020 hebben we afgetrapt met de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we samen terug geblikt op het jaar 2019. Het was een jaar waarin MBS wederom stabiel groeide. We mochten 2 nieuwe collega’s welkom heten, en we draaide tal van schitterende projecten bij de mooiste klanten. Kortom, een jaar om vol trots op terug te kijken.

Wij kijken dan ook vol vertrouwen naar 2020, waarin we onze stabiele groei willen doorzetten. Om dit waar te kunnen maken zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe engineers. Dus, heb je interesse om ook in de stappen in de MBS trein, benader ons gerust. We nodigen je graag uit voor een kopje koffie.

De beste wensen voor alle onze klanten en relaties! Wij kijken er naar uit om u in het komende jaar wederom te kunnen ondersteunen in verschillende project.