Disclaimer & Colofon

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op mbs-engineering.nl Door het bezoek aan mbs-engineering.nl  en gebruik van de aangeboden informatie, stemt u in met deze disclaimer.
 
Gebruik van  mbs-engineering.nl

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. MBS engineering bv neemt zorgvuldigheid in acht bij het onderhouden van deze website. Zij staan niet in voor volledigheid en juistheid van de aangeboden informatie.

Informatie van derden, producten en diensten

mbs-engineering.nl verwijst met links naar websites van derden. MBS engineering bv aanvaart geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van deze websites.

Informatie gebruiken

mbs-engineering.nl behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot de aangeboden informatie. Het is niet toegestaan informatie op deze Mbs-engineering.nl verder te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande toestemming van MBS engineering bv. U mag informatie van deze website voor eigen persoonlijk gebruik wel afdrukken en/of downloaden.

Wijzigingen

MBS engineering bv behoudt zich het recht voor de aangeboden informatie te allen tijde te wijzigen.

Privacy statement

Om een eventuele aanvraag voor informatie correct af te handelen, hebben we een aantal persoonsgegevens van u nodig. Wilt u dat deze gegevens niet in ons relatiebestand worden opgenomen dan kunt u dit bij ons melden. mbs-engineering.nl maakt gebruik van Google Analytics. De opgeslagen gegevens worden uitsluitend gebruikt om mbs-engineering.nl  beter af te stemmen op de behoefte van de bezoeker.
Op mbs-engineering.nl en deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Colofon

Vormgeving:        Weemen, www.weemen.nl
Bouw: Weemen, www.weemen.nl
Beeld: MBS engineering bv
Tekst:       The Write House www.thewritehouse.nl/