Werken bij

Kom jij ons team versterken?

 

MBS Engineering is een groeiende organisatie. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste nieuwe werknemers. Dankzij ons flexibele karakter kunnen we daardoor ook in de toekomst onze ontlastende rol bij opdrachtgevers behouden én verder uitbouwen. En dat doen we graag, misschien wel met jou! Meer weten over werken bij MBS Engineering? Neem contact op met directeur/eigenaar Michel Bongers. Bel: +31(0)6 5323 8353, of mail: Michel.bongers@mbs-engineers.nl.

Wij ervaren graag wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Vacature (senior) hardware engineer

               

Functieomschrijving hardware engineer (detachering):

Als hardware engineer ben je in staat om zowel kwalitatief als kwantitatief op een juiste wijze automatiseringsprojecten rond elektrotechnische systemen voor industriële toepassingen te engineeren. Hierbij kun je denken aan onder andere machinebouw (food, verpakking, semicon, transport), procesindustrie, HVAC en maritiem. Vanuit opgestelde specificaties en systeemdefinities draag je zorg voor de benodigde hardware-engineering en het ontwikkelen van de benodigde elektrotechnische tekenpakketten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het selecteren en specificeren van materialen en het voeren van technisch overleg met de opdrachtgever. Je houdt van veel afwisselende projecten binnen diverse marktsegmenten. De werkzaamheden vinden meestal plaats op locatie bij onze opdrachtgevers. Je hebt veel contact en binding met je veertien ervaren collega’s en dus met MBS Engineering.

 

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een door werkervaring en/of afgeronde opleiding verkregen MBO++/HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante vakgerichte cursussen op het gebied van (hardware) engineering van elektrotechnische besturingsinstallaties.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en beschikt over de noodzakelijke technische bagage en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt oog voor detail, bent creatief, accuraat, kwaliteitsbewust en betrokken. Je hebt ruime ervaring binnen de industriële automatisering en hebt vakinhoudelijk bewezen van meerwaarde te kunnen zijn in projecten en als vraagbaak te kunnen fungeren voor projectleiders.
  • Voor de werkzaamheden beschik je uiteraard over adequate kennis van de geldende voorschriften en regelgevingen als Machinerichtlijn, NEN1010 en NEN3140.
  • Ervaring met CAD-systemen zoals AutoCAD, Eplan, SEE Electrical is een pre.

 

Wij bieden:

- Een goed, marktconform salaris.

- Bij vast dienstverband de mogelijkheid tot gebruik van een gunstige flexibele leaseautoregeling.

- MBS Engineering is aangesloten bij de cao Metaal en Techniek.

 

Meer informatie:

Interesse? Solliciteer direct of bel voor meer informatie met Michel Bongers: +31(0)6 5323 8353. Of mail: michel.bongers@mbs-engineering.nl.

Wij ervaren graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.