Werken bij

Werken in een platte organisatie

 

Onze organisatie is plat, maar dan ook écht: er is een directeur en er zijn engineers, allen in vaste dienst. Meer is er niet. We zijn flexibel. Dat gaat ver. We zijn een team dat open communiceert en alle kennis deelt in een platte organisatie. We hebben je nog méér te bieden. Zoals een hoger dan marktconform salaris. En bij voldoende ervaring mag je direct rekenen op een contract voor onbepaalde tijd. Wil jij werken in een enthousiaste vriendenclub die amper verloopt kent? Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je nieuwe functie? Werken aan uitdagende projecten voor aansprekende opdrachtgevers in uiteenlopende marktsegmenten? Ontdek het verschil tussen ‘goed’ en ‘geweldig’.

 

Op dit moment zoeken wij een: 
 
(Senior) hardware engineer
 
Wat je doet Je engineert zowel kwalitatief als kwantitatief automatiseringsprojecten rond elektrotechnische systemen voor industriële toepassingen. Denk aan machinebouw (food, verpakking, semicon, transport), procesindustrie, HVAC en maritiem. Vanuit opgestelde specificaties en systeemdefinities draag je zorg voor de benodigde hardware-engineering en het ontwikkelen van de benodigde elektrotechnische tekenpakketten. Ook ben je verantwoordelijk voor het selecteren en specificeren van materialen en het voeren van technisch overleg met de opdrachtgever. 
 
Hoe je dat doet Afwisselende projecten binnen diverse marktsegmenten, daar geniet je van! Het werk is meestal op locatie bij onze opdrachtgevers. Je hebt veel contact en binding met je ervaren collega’s binnen MBS Engineering.   Wij vragen • Dankzij werkervaring en/of afgeronde opleiding heb je een MBO++/HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante, vakgerichte cursussen in (hardware) engineering van elektrotechnische besturingsinstallaties. • Je kunt zelfstandig en in een team werken, hebt technische bagage en bent communicatief vaardig. • Je ziet details, bent creatief, accuraat, kwaliteitsbewust en betrokken. Je hebt ruime ervaring binnen de industriële automatisering en hebt vakinhoudelijk bewezen van meerwaarde te kunnen zijn in projecten en als vraagbaak te kunnen fungeren voor projectleiders. • Voor de werkzaamheden beschik je uiteraard over adequate kennis van de geldende voorschriften en regelgevingen als Machinerichtlijn, NEN1010 en NEN3140. • Ervaring met CAD-systemen zoals AutoCAD, Eplan, SEE Electrical is een pre. • Heb je veel ervaring als monteur en wil je die stap maken naar engineer? Aarzel niet om te reageren!   Wij bieden Een hoger dan marktconform salaris. Bij voldoende ervaring mag je direct rekenen op een contract voor onbepaalde tijd. Wat (wil je) nog meer?  • Een zeer gunstige lease-autoregeling, met een vrije keuze en zonder eigen bijdrage. • Een team dat open communiceert en alle kennis deelt in een platte organisatie. • Werken in een enthousiaste vriendenclub die amper verloopt kent; dat zegt genoeg. • Werken aan uitdagende projecten voor aansprekende opdrachtgevers in uiteenlopende marktsegmenten.   Aan de slag Wil je aan de slag? Solliciteer direct via michel.bongers@mbs-engineering.nl. Eerst meer weten? Bel dan met Michel Bongers: +31(0)6 5323 8353. MBS Engineering is aangesloten bij de cao Metaal en Techniek. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Liever niet!