Algemeen

Het verschil tussen ‘goed’ en ‘geweldig’

 

Flexibiliteit, enthousiasme en vakkennis. MBS Engineering levert onderscheidende diensten in technische detachering binnen de industriële automatisering. Onze specialisatie ligt in Electrical Hardware Engineering binnen verschillende marktsegmenten. Dat doen we met mensen die de gevraagde kennis en vaardigheden hebben, maar vooral ook de juiste mentaliteit en persoonlijkheid. Want dat maakt het verschil tussen ‘goed’ of ‘geweldig’.

 

Waarom MBS Engineering écht onderscheidend is?

Met vijftien jaar ervaring binnen de markt en in deze functie, kent manager Michel Bongers de waarde van een goede match. Een engineer moet passen binnen een team. Dat zit ‘m in ‘de aard van het beestje’, maar ook in bekwaamheid. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd in wat u doet!

We hebben een schat aan ervaring binnen ons team verzameld. Meerdere van onze mensen kunnen op dezelfde plek en voor dezelfde opdrachtgever werken. Toch ‘inleertijd’ vereist? Dan denken wij mee over de niet-productieve uren.

Niet alleen in grootte, ook in samenstelling is onze groep uitzonderlijk. Engineers die, op hoog niveau, gelijkwaardig aan en vertrouwd zijn met elkaar dankzij eerdere projecten - u komt het hoogst zelden tegen.

Onze organisatie is plat, maar dan ook écht: er is een directeur en er zijn engineers, allen in vaste dienst. Meer is er niet. Dat betekent: snelle beslissingen, snel antwoord.

Binnen dit team delen we kennis. Er is veel onderling contact. Ook na een training bijvoorbeeld, praten we elkaar bij.

Opleidingen richten we specifiek op de behoeften van onze opdrachtgevers. Wij willen graag weten wat er mogelijk nog ontbreekt aan kennis of vaardigheden bij onze mensen. Zo ervaren we feilloos de meest actuele vragen vanuit de markt.

We zijn flexibel. Dat gaat ver. Zo kennen we geen opzegtermijn bij opdrachten. Dat vraagt van ons wat meer werk, maar we vinden het wel zo realistisch. Wij vangen schommelingen in de arbeidsvraag op, niet ú!