As-built service

As-built service

Tekencapaciteit wordt snel ingevuld

Meer informatie over deze dienst

MBS Engineering kan ook ontbrekende tekencapaciteit snel invullen. Al onze engineers zijn direct inzetbaar als tekenaar. Ze beheersen de CAD-pakketten Eplan (5.7 & P8), WS-cad, SEE Electrical en diverse versies van AutoCAD. De engineers kunnen snel schakelen tussen verschillende tekenwijzen. Zo zijn zij vanaf dag één productief bij de revisie van uw TPD.

 

Tekenwerk op locatie of intern

Beschikt u niet over een werkplek met een CAD-station? Dan is er de mogelijkheid om de tekenwerkzaamheden bij MBS Engineering intern te laten verrichten. Dit kan gebeuren op regiebasis, maar MBS Engineering kan ook een fixed price afgeven. Dat is uiteraard ook mogelijk als het werk bij u op locatie gebeurt.

 

Reviseren, beheren en digitaliseren

Naast reviseren en beheren van uw elektrotechnische tekeningen kunt u ook witdruk- en kalktekeningen in een CAD-pakket laten digitaliseren door een van onze engineers. Op die manier wordt de functionaliteit van het CAD-pakket maximaal benut. Wordt een engineer van MBS Engineering ingezet als tekenaar, dan hoort daar uiteraard een marktconform, scherp uurtarief bij.

Detachering

Technische detachering

U zoekt een engineer. MBS Engineering kijkt verder dan enkel een cv. Een engineer moet qua karakter, technisch niveau en specialisme passen binnen het project en uw vaste team. Snel schakelend en werkend zonder opzegtermijn, bieden wij u die breed opgeleide, enthousiaste engineer, voor een marktconform uurtarief. Gewoon omdat het werkt.

           

 

Lees verder >

Fixed price projecten

Fixed price projecten

Ons vaste, ervaren team van projectleiders en engineers neemt desgewenst projecten volledig uit handen. MBS Engineering biedt vastgestelde functionaliteit op de afgesproken opleverdatum tegen de overeengekomen prijs. Dat is wel zo duidelijk. Desgewenst kan het project volledig uitgevoerd worden op onze eigen kantoorlocatie.

Lees verder >

Safety Engineering

Safety Engineering

Sinds het ontstaan en de introductie van de Machinerichtlijn is er groeiende behoefte aan specifieke kennis op dit gebied. De vele opleidingen op dit vlak voldoen vooralsnog niet aan het niveau dat vanuit gezamenlijk oogpunt wenselijk is. Mede hierom heeft Advantes samen met MBS Engineering een traject opgezet dat kennis en bewustwording op dit gebied vergroot.

Lees verder >

Standaardisatie engineering

Standaardisatie engineering

Een doordachte standaardisatie van uw engineeringproces zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing en vooral ook vermindering van fouten. Door brede en lange ervaring binnen de industriële automatisering is MBS Engineering de aangewezen partner. Onze ervaren engineers nemen kosteloos uw huidige werkwijze onder de loep om u te adviseren over de mogelijkheden.

Lees verder >