Fixed price projecten

Fixed price projecten

‘Fixed price’ en ‘fixed date’ voor optimale functionaliteit

Meer informatie over deze dienst

Ons vaste, ervaren team van projectleiders en engineers neemt desgewenst projecten volledig uit handen. MBS Engineering biedt vastgestelde functionaliteit op de afgesproken opleverdatum tegen de overeengekomen prijs. Dat is wel zo duidelijk. Desgewenst kan het project volledig uitgevoerd worden op onze eigen kantoorlocatie.

 

Duidelijkheid

Alles staat of valt met transparantie: een opdrachtgever wil graag vooraf duidelijkheid over de kosten die een externe partij gaat maken voor het doorlopen van een automatiseringstraject. Daarvoor stellen we een helder pakket van eisen en wensen op. Zo wordt het beoogde eindresultaat behaald.

 

Projectteam

In overleg met de opdrachtgever en volgens de geldende normen en richtlijnen ontwerpt MBS Engineering elektrotechnische besturingsinstallaties. Daarvoor wordt een projectteam samengesteld, bestaande uit een lead engineer met ondersteunende hardware engineers. Allen met de gewenste ervaring, afgestemd op het specifieke project.

 

Technische specialisten

Onze engineers zijn toegewijde en goed opgeleide technische specialisten in elektrotechniek, meet- en regeltechniek en besturingstechniek. Zij beschikken over veel zowel praktische als theoretische kennis die is opgedaan in diverse vakgebieden en sectoren. De electrical hardware engineers ontwerpen onder meer via Eplan (5,7 & P8) en AutoCAD. Hun kennis van de wettelijke eisen voor machineveiligheid/CE-markering is up-to-date.

 

Overlegmomenten

In elke projectaanpak bouwt MBS Engineering overlegmomenten in. Daardoor blijft u als opdrachtgever tijdens het volledige traject goed geïnformeerd over inhoud en planning.

Detachering

Technische detachering

U zoekt een engineer. MBS Engineering kijkt verder dan enkel een cv. Een engineer moet qua karakter, technisch niveau en specialisme passen binnen het project en uw vaste team. Snel schakelend en werkend zonder opzegtermijn, bieden wij u die breed opgeleide, enthousiaste engineer, voor een marktconform uurtarief. Gewoon omdat het werkt.

           

 

Lees verder >

As-built service

As-built service

MBS Engineering kan ook ontbrekende tekencapaciteit snel invullen. Al onze engineers zijn direct inzetbaar als tekenaar. Ze beheersen de CAD-pakketten Eplan (5.7 & P8), WS-cad, SEE Electrical en diverse versies van AutoCAD. De engineers kunnen snel schakelen tussen verschillende tekenwijzen. Zo zijn zij vanaf dag één productief bij de revisie van uw TPD.

 

Lees verder >

Safety Engineering

Safety Engineering

Sinds het ontstaan en de introductie van de Machinerichtlijn is er groeiende behoefte aan specifieke kennis op dit gebied. De vele opleidingen op dit vlak voldoen vooralsnog niet aan het niveau dat vanuit gezamenlijk oogpunt wenselijk is. Mede hierom heeft Advantes samen met MBS Engineering een traject opgezet dat kennis en bewustwording op dit gebied vergroot.

Lees verder >

Standaardisatie engineering

Standaardisatie engineering

Een doordachte standaardisatie van uw engineeringproces zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing en vooral ook vermindering van fouten. Door brede en lange ervaring binnen de industriële automatisering is MBS Engineering de aangewezen partner. Onze ervaren engineers nemen kosteloos uw huidige werkwijze onder de loep om u te adviseren over de mogelijkheden.

Lees verder >