Detachering

Detachering

De perfecte match voor een succesvol project

Meer informatie over deze dienst

U zoekt een engineer. MBS Engineering kijkt verder dan enkel een cv. Een engineer moet qua karakter, technisch niveau en specialisme passen binnen het project en uw vaste team. Snel schakelend en werkend zonder opzegtermijn, bieden wij u die breed opgeleide, enthousiaste engineer, voor een marktconform uurtarief. Gewoon omdat het werkt.

 

Capaciteit

Wordt u geconfronteerd met ontbrekende capaciteit door vakantie, ziekte, reorganisatie of pieken in uw projectplanning? MBS Engineering levert u ervaren engineers Electrical Hardware en Mechanical op tijdelijke basis. U vormt zo een flexibele schil van engineers om uw eigen mensen.

 

Technische specialisten

Wij detacheren technische specialisten voor zowel conceptontwerp als detailengineering. Al onze engineers hebben ruime ervaring in industriële automatisering. Dankzij onze buitengewoon platte organisatie en flexibiliteit helpen wij u razendsnel uit de brand.

 

Inspirerend

Tijdelijke krachten werken inspirerend: dankzij nieuwe inzichten waait er altijd een frisse wind door uw afdeling. Door hun jarenlange inzet binnen verschillende marktsegmenten hebben onze engineers brede ervaring op elektrotechnisch gebied en in het vertalen naar CAE-pakketten. Dit heeft vooral ook een positieve invloed op uw eigen engineers op de afdeling. 

 

Geen risico’s

Al onze engineers zijn in vaste dienst bij MBS Engineering. Continuïteit van hun inzet is dus gewaarborgd en u loopt ook geen werkgeversrisico’s zoals ziekte, bijzonder verlof of ontslag. MBS Engineering detacheert electrical hardware engineers met kennis van de CAE-pakketten Eplan (5.7 & P8), AutoCAD, E-3, Caddy++ en WS-CAD. Alle zijn professional op het gebied van Eplan P8.

Fixed price projecten

Fixed price projecten

Ons vaste, ervaren team van projectleiders en engineers neemt desgewenst projecten volledig uit handen. MBS Engineering biedt vastgestelde functionaliteit op de afgesproken opleverdatum tegen de overeengekomen prijs. Dat is wel zo duidelijk. Desgewenst kan het project volledig uitgevoerd worden op onze eigen kantoorlocatie.

Lees verder >

As-built service

As-built service

MBS Engineering kan ook ontbrekende tekencapaciteit snel invullen. Al onze engineers zijn direct inzetbaar als tekenaar. Ze beheersen de CAD-pakketten Eplan (5.7 & P8), WS-cad, SEE Electrical en diverse versies van AutoCAD. De engineers kunnen snel schakelen tussen verschillende tekenwijzen. Zo zijn zij vanaf dag één productief bij de revisie van uw TPD.

 

Lees verder >

Safety Engineering

Safety Engineering

Sinds het ontstaan en de introductie van de Machinerichtlijn is er groeiende behoefte aan specifieke kennis op dit gebied. De vele opleidingen op dit vlak voldoen vooralsnog niet aan het niveau dat vanuit gezamenlijk oogpunt wenselijk is. Mede hierom heeft Advantes samen met MBS Engineering een traject opgezet dat kennis en bewustwording op dit gebied vergroot.

Lees verder >

Standaardisatie engineering

Standaardisatie engineering

Een doordachte standaardisatie van uw engineeringproces zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing en vooral ook vermindering van fouten. Door brede en lange ervaring binnen de industriële automatisering is MBS Engineering de aangewezen partner. Onze ervaren engineers nemen kosteloos uw huidige werkwijze onder de loep om u te adviseren over de mogelijkheden.

Lees verder >